30 juni | 10.30 - 13.00 uur

Historische speurtocht Deventer

Ontdek de pleinen van de stad!

Kom samen met je ouders/opa/oma naar de bibliotheek in Deventer en doe mee met de spannende speurtocht. Je komt op allerlei plaatsen waar je misschien nog nooit geweest bent. Er zijn veel activiteiten. Je kunt onderweg samen leuke spelletjes doen, stempels halen, je krijgt een ijsje en als je alle stempels in je boekje hebt, krijg je aan het eind van de route nog een leuke verassing.

Je start bij de Bibliotheek op de Stromarkt tussen 10.30 en 11.00 uur. De tocht duurt ca 1,5 uur. Aan het einde van de speurtocht krijg je een diploma en mag je gratis met z’n allen naar het Speelgoedmuseum. Leuk? Kom ook!

Voor wie: voor opa’s/ oma’s/ ouders en (klein)kinderen die het leuk vinden samen op speurtocht te gaan en te genieten van de mooie pleinen in Deventer.
Waar:  start tussen 10.30 en 11.00 uur bij de Bibliotheek, Stromarkt in Deventer. Eindpunt: Speelgoedmuseum Deventer. De tocht duurt ca 1,5 uur.
Wanneer: zondag 30 juni
Kijk voor meer informatie op: www.opaenomadagdeventer.nl