KOMOPTAN!

Hey Eagles-fan,

Leuk dat je onze website even bezoekt. Wist je dat Speelgoedmuseum Deventer de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland heeft?! De collectie bevat ruimt 14.000 items in Nederland gebruikt speelgoed.

Omdat onze vertrouwde locatie op Brink 47 tijdelijk is gesloten in verband met een fonkelnieuw concept, zijn we gesloten tot de zomer van 2021. Daarna ben je weer van harte welkom in het meest speelse museum van Nederland!

Optimaal geïnformeerd blijven over het Speelgoedmuseum? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina! Komoptan!

Speelgoedfans gezocht!

Heb je een bijzondere speelgoedverzameling of –hobby en sta je graag in de spotlight? Of ken je iemand met een grote passie voor speelgoed die dat met een breed publiek wil delen? Speelgoedmuseum Deventer zoekt kandidaten, jong en oud, die voor onze camera willen vertellen over hun favoriete speelgoed.

Heb jij een kamer vol Playmobil of LEGO? Ben jij een sportieve skater, dol op poppen of gek van bordspellen? Bijna iedereen heeft wel iets met speelgoed, spellen en games. Het Speelgoedmuseum biedt nu de kans om die passie met een breed publiek te delen. De verhalen krijgen een plek in het vernieuwde speelgoedmuseum. Deze actie is bedoeld om de beleving van spel en speelgoed in ons museum goed en mooi te presenteren.

Iedereen is welkom
Wij zijn dus op zoek naar zowel kinderen als volwassenen met een bijzondere speelgoedverzameling of -hobby die wonen in de gemeente Deventer of omgeving en willen vertellen over speelgoed van vroeger en nu. Heb je interesse? Meld je dan nu aan via info@deventerverhaal.nl.

Geschikte kandidaten krijgen een uitnodiging voor een filmopname in onze studio en een gratis entreekaart voor het museum voor het hele gezin.


Bekijk ook