15 december | 14.00 - 16.30 uur

Pokémon speel- en ruil middag

Pokémon is weer helemaal terug! Zondag 15 december houdt Het Speelgoedmuseum in samenwerking met Prizecards een Pokémon middag. Tijdens deze middag leren Lex en Lena van Prizecards je hoe je tegen elkaar kan battelen met Pokémon kaarten. Het is niet nodig om over eigen Pokémon kaarten te beschikken, er zijn decks aanwezig en voor limonade wordt gezorgd. De Pokémon middag is een onderdeel van de pop-up expositie ‘Speelgoedrages, van vroeger tot nu’.

Workshop: Learn to play
De middag start zondag 15 december om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De workshop biedt ruimte aan 14 personen, zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. Tijdens en na de workshop is het mogelijk om met elkaar Pokémon kaarten te ruilen. De mensen van Prizecards kunnen worden geraadpleegd over de echtheid van de kaarten en eerlijkheid van de ruil. Voor het ruilen of komen kijken is géén deelnemerslimiet. Ook is het mogelijk pakjes te kopen.

De workshop en de mogelijkheid tot ruilen vindt plaats in de educatiezaal van Het Speelgoedmuseum, het baliepersoneel wijst u de weg. De workshop is gratis, wel dient er entree voor het museum te worden betaald (volw. € 5,-, 4 t/m 18 jaar € 2,-). Inschrijven is niet mogelijk, vol = vol. Wil je je alvast voorbereiden? Bekijk hier de spelregels in het Nederlands. Leer hier meer over de basis (Engels).

Prizecards
Sinds vorig jaar is Prizecards gevestigd aan het Emmaplein in Deventer, dé plek om kaarten te kopen, ruilen of (leren)spelen. Jong en oud spelen hier kaartgames als Pokémon, Yu-Gi-Oh! en Magic The Gathering. Prizecards is geopend op wo & za. van 12.00 tot 18.00 uur en op do. & vr. van 12.00 tot 21.00 uur. Kazernestraat 12, Deventer.